Kantoorafval laten ophalen

Bent u het zat om te struikelen over bergen papier, koffiebekers, stoffige, kapotte monitoren en verpakkingen op kantoor? Of maakt u zich zorgen over de milieu-impact van uw bedrijfsafval? Wij begrijpen de frustraties en zorgen die kantoorafval met zich meebrengt. Daarom biedt de Afval Ophaal Dienst de oplossing: wij nemen de verantwoordelijkheid voor het efficiënt en milieuvriendelijk afvoeren van uw kantoorafval. En het beste van alles? Het kost u nauwelijks tijd of moeite. Maak vandaag nog een afspraak en zie uw kantoor binnen no-time weer stralen.

Kantoor afval laten ophalen: 8 voordelen

U bespaart tijd

Tijd die u beter in uw werkzaamheden kunt stoppen. Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Zo blijft uw bedrijfsauto mooi schoon.

U en uw collega's of medewerkers hoeven niet mee te sjouwen

Zo kunnen arbeidsuren, maar ook kracht en energie efficiënter besteed worden.

Kantoorafval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval, hoeft uw afval niet te scheiden, of aparte containers te huren per afvalsstroom.

Uw afval staat niet op een bedrijventerrein, parkeerplaats of op straat

Geen gedoe met smalle straatjes, parkeergelegenheid of profiterende buren. Wij halen het afval op in de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij uw kantoor zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk gerecycled wordt. Zo draagt u als bedrijf ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost u geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Binnen no-time van uw afval op kantoor af

Wij halen bijna alle soorten afval bij uw kantoor op. Denk aan oude meubels, elektronica, promotiemateriaalwitgoed, karton, bureaustoelen, bureaus en vloerbedekking. In zes stappen bent u binnen een mum van tijd van al uw kantoorafval af:

De kosten van kantoorafval laten ophalen

Wij halen uw afval al op vanaf € 99,-  excl. btw. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator. De exacte prijs van kantoorafval laten ophalen, is afhankelijk van de hoeveelheid m3 afval.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. Wij zien uw afspraak ontzettend graag tegemoet. 

Veilige archiefvernietiging

Archiefvernietiging is een belangrijke taak voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of de branche waarin het opereert. Oude en vertrouwelijke documenten moeten op een veilige en verantwoorde manier worden vernietigd om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie in verkeerde handen valt. Daarom biedt de Afvalophaaldienst een veilige en efficiënte archiefvernietigingsdienst aan. Zo kunt u er van uit gaan dat vertrouwelijke informatie waar u van af wilt, bij ons in veilige handen is.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

  • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
    Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
    Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
  • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.