Vanaf
€125,-

€99,-

Afval laten ophalen Overijssel

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Afval laten ophalen in Overijssel? Kies voor uw gemoedsrust en de zekerheid van professionele en efficiënte afvalverwijdering met onze ophaalservice. 

Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw afval op een milieuvriendelijke manier wordt verwijderd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele vervuiling. Bovendien bespaart u tijd en energie door onze afvalophaalservice te gebruiken, zodat u zich kunt richten op de dingen die echt belangrijk zijn in uw leven. 

Bel ons vandaag nog en maak een afspraak voor afvalophaal in Overijssel, en ervaar de voordelen van onze professionele afvalverwijdering!

Dé voordelen van afval laten ophalen

Zorg voor rust en ruimte in uw hoofd en voorkom dat oude rommel onnodig lang in de schuur of op zolder blijft liggen. Wij hebben de voordelen van onze afvalophaalservice voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

Geen auto in uw bezit? Geen probleem!

Er hoeft ook geen transport geregeld te worden.

U bespaart kracht en energie

U bespaart kracht en energie. Laat het gesjouw en zwaar tilwerk aan ons over.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw afval op te laten halen in uw woon- of werkomgeving in Overijssel. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!

Milieuvriendelijk

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

U kunt diverse afvalstromen tegelijkertijd op laten halen

Dit hoeft u niet te sorteren of extra voor bijbetalen.

Binnen 6 stappen van uw oude afval, meubels en elektronica af!

Maak schoon schip met de Afval Ophaal Dienst. Wij komen maar al te graag langs in uw huis of bedrijfspand in Overijssel. Of het nu gaat om een oud bankstel en oude kantoormeubels of kapotte elektronica of grofvuil; het is bij ons eerder de vraag wat we niet ophalen

Overtuigd van de voordelen van onze dienstverlening en bent u bereid om hiervoor te betalen? Doorloop dan onderstaande 6 simpele stappen en binnen no-time is uw woning of werkomgeving heerlijk afval vrij! 

Afval laten ophalen in Zwolle, Ommen en Hardenberg

Wilt u uw droger, koelkast, grofvuil, oude meubels of ander afval laten ophalen in Overijssel? Wij bieden een professionele ophaalservice voor inwoners van bovenstaande- en omringende steden. Onze service biedt vele voordelen, zoals het gemak van het niet hoeven scheiden van afvaltypes en flexibiliteit in ophaaltijden. Bovendien hoeft u het afval niet op straat te plaatsen.

Let wel op dat onze dienst kosten met zich meebrengt. Zo zijn wij geen vervanging voor gemeentelijke regelgeving of milieustraten. Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan vrijmaken. 

Onze prijzen

Wij bieden een uitgebreide ophaalservice voor inwoners van Overijssel, tegen een betaalbare prijs. Vanaf €99,- halen wij al uw oude afval op. Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal m3 vuil, welke u kunt inschatten met behulp van onze handige kuub calculator. Ongeacht waar u woont, bieden wij dezelfde prijzen voor afvalophaling in Overijssel. Controleer of wij actief zijn in uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afsprakenvenster.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.