Afval laten ophalen​

Nog een hoop afval staan in de schuur, garage of op zolder en niet in de gelegenheid om het afval weg te brengen naar de stort? Of hier gewoonweg geen zin, tijd of de middelen voor? Wij, van Afval Ophaal Dienst, kunnen u hierin ontzorgen. Zo staat al dat afval niet langer meer in de weg en zorgt het voor meer rust en ruimte in uw huis en in uw hoofd.

Afval ophalen bij particulieren en bedrijven

Afval Ophaal Dienst komt zowel bij particulieren als bedrijven afval ophalen. Onze deskundige medewerkers verwijderen snel al uw afval, bij u thuis of bij uw bedrijfspand. U hoeft alleen aan ons te laten zien wat er allemaal weg mag en wij doen de rest. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de ruimte netjes wordt achtergelaten. Wij vegen altijd nog even netjes na, zodat de ruimte ook écht helemaal leeg is.

De voordelen van afval laten ophalen

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Grofvuil ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost jou geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Eenvoudig uw afval op laten halen:

Soorten afval die we ophalen:

Wij nemen allerlei soorten afval voor u mee. Alles wat ongevaarlijk is en opgetild kan worden door twee man sterk nemen wij mee. Als we het hebben over afval ophalen, denk dan aan het volgende:

Naast afval halen wij ook andere oude of kapotte voorwerpen op zoals: elektronica, meubels, of specifieke materialen zoals hout, metaal, oud ijzer etcetera. De vraag is eerder wat we niet meenemen. Bijkomend voordeel is dat u uw afval niet voor ons op straat hoeft te zetten. Als u al uw rommel zoveel mogelijk bij elkaar verzameld is, zijn wij al zeer tevreden.

Kosten van afval laten ophalen

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Vanaf €99,- komen wij langs. De exacte prijs van afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator. Wellicht kunt u vooraf uw buren of familieleden eens vragen of zij nog oud afval hebben, om de kosten te delen.

Tijdens de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. Mocht het toch te duur zijn, dan is dat ook geen probleem. Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

Afval ophalen bij u thuis of uw bedrijf?

Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw afval op te halen:

Laat uw afval ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Roermond, Maastricht, Amsterdam, Groningen of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster.

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw afval ophalen. Maak direct nog een afspraak!

Maak direct uw afspraak bij Afval Ophaal Dienst en reken af met oud afval!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 275 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ 2 maanden geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ 3 maanden geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 4 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 5 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Binnen 48 uur van je afval af

Geen geregel van vervoer en hulptroepen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.