Afval laten ophalen​

Nog een hoop afval staan in de schuur, garage of op zolder en niet in de gelegenheid om het afval weg te brengen naar de stort? Of hier gewoonweg geen zin, tijd of de middelen voor? Wij, van Afval Ophaal Dienst, kunnen u hierin ontzorgen. Zo staat al dat afval niet langer meer in de weg en zorgt het voor meer rust en ruimte in uw huis en in uw hoofd.

Afval ophalen bij particulieren en bedrijven

Afval Ophaal Dienst komt zowel bij particulieren als bedrijven afval ophalen. Onze deskundige medewerkers verwijderen snel al uw afval, bij u thuis of bij uw bedrijfspand. U hoeft alleen aan ons te laten zien wat er allemaal weg mag en wij doen de rest. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de ruimte netjes wordt achtergelaten. Wij vegen altijd nog even netjes na, zodat de ruimte ook écht helemaal leeg is.

De voordelen van afval laten ophalen

Wij hebben de belangrijkste voordelen van afval laten ophalen nog even voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

U hoeft zelf geen transport te regelen.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijk

Al het afval wordt op verantwoorde wijze gerecycled.

Eenvoudig uw afval op laten halen:

Soorten afval die we ophalen:

Wij nemen allerlei soorten afval voor u mee. Alles wat ongevaarlijk is en opgetild kan worden door twee man sterk nemen wij mee. Als we het hebben over afval ophalen, denk dan aan het volgende:

Naast afval halen wij ook andere oude of kapotte voorwerpen op zoals: elektronica, meubels, of specifieke materialen zoals hout, metaal, oud ijzer etcetera. De vraag is eerder wat we niet meenemen. Bijkomend voordeel is dat u uw afval niet voor ons op straat hoeft te zetten. Als u al uw rommel zoveel mogelijk bij elkaar verzameld is, zijn wij al zeer tevreden.

Prijzen van afval ophalen

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

De prijs van afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator. Wellicht kunt u vooraf uw buren of familieleden eens vragen of zij nog oud afval hebben, om de kosten te delen.

Tijdens de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. Mocht het toch te duur zijn, dan is dat ook geen probleem. Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

Afval ophalen bij u thuis of uw bedrijf?

Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw afval op te halen:

Laat uw afval ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Roermond, Maastricht, Amsterdam, Groningen of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw afval ophalen. Maak direct nog een afspraak!

Maak direct uw afspraak bij Afval Ophaal Dienst en reken af met oud afval!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.