Horeca afval laten ophalen

In de horeca produceren we nu eenmaal een hoop verschillende soorten afvalstromen. Van flessenglas, plastic en karton tot oud horecameubilair dat slijt, of toe is aan vervanging. Net als in huis, is het ook in uw werkomgeving goed om eens in de zoveel tijd een grote schoonmaak te houden. Dat geldt dus ook voor restaurants, café’s en hotels. Bespaar kostbare manuren en laat uw horeca afval ophalen door de Afval Ophaal Dienst! 

Dé voordelen van horeca afval laten ophalen:

U bespaart tijd

Tijd die u beter in het hotel, restaurant of café kunt stoppen. Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Zo blijft uw bedrijfsauto mooi schoon.

U en uw collega's of medewerkers hoeven niet mee te sjouwen

Zo kunnen arbeidsuren, maar ook kracht en energie efficiënter besteed worden.

Horeca afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval, hoeft uw afval niet te scheiden, of aparte containers te huren per afvalsstroom.

Uw afval staat niet op een bedrijventerrein, parkeerplaats of op straat

Geen gedoe met smalle straatjes, parkeergelegenheid of een slecht aanzicht met een container voor uw horecazaak. Wij halen het afval op in de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij uw hotel, restaurant of café zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk gerecycled wordt. Zo draagt u als horecazaak ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost u geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Eenvoudig uw horeca afval op laten halen:

Wij halen bijna alle soorten afval bij uw zaak op. Denk aan oude meubels, elektronica, promotiemateriaal, glas, oude koelkast, oven, gasfornuis, karton, oude keuken en vloerbedekking. In zes stappen bent u binnen een mum van tijd van al uw horeca afval af:

Wat kost het om uw horeca afval door ons te laten ophalen?

Wij halen uw afval al op vanaf € 99,-. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator. De exacte prijs van horeca afval laten ophalen, is afhankelijk van de hoeveelheid m3 afval.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Denkt u aan horeca container(s) huren? Wij bieden u meer gemak!

Wij zijn er van overtuigd dat onze dienstverlening ontzettend veel voordelen biedt voor u als ondernemer of werknemer. De verschillen tussen een container huren en een afvalophaaldienst hebben wij voor u in een blog samengevat. Naast de standaard lagere prijzen, kunnen onderstaande redenen er ook nog voor zorgen dat u minder hoeft te betalen voor het laten ophalen van uw horeca afval ten opzichte van een horeca container huren.

 • U betaalt voor de daadwerkelijke hoeveelheid afval in plaats van een containermaat. Zo hoeft u niet te twijfelen over de grootte van de container, voor loze ruimte te betalen, of juist een extra container moeten huren omdat u toch meer afval heeft dan u in eerste instantie dacht.
 • Wij komen alle soorten afval in één afspraak ophalen, in plaats van dat u extra moet betalen omdat u meerdere afvalsoorten wil laten afvoeren. Dit is in de horeca vaak het geval.
 • Uw personeelsleden of collega’s hoeven geen tijd te besteden aan het sjouw- en tilwerk. Wij doen dat voor u. Zo kunnen arbeidsuren efficiënter besteed worden. En u weet, tijd is geld!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.