Oven laten ophalen

Heeft u nog een oven staan waar u niets meer mee kan? Laat uw oude oven dan niet langer stof vangen. Wij halen hem graag voor u op! Scheelt u een ritje naar de milieustraat. Het mooie van onze dienstverlening is dat wij naast elektrische apparaten ook andere afvalstromen voor u meenemen. Heeft u nog een oude fiets, oude bank of een hoop glaswerk staan? Wij nemen het in één rit voor u mee! Zo hoeft u geen aparte afspraken te maken of diverse containers te huren voor de verschillende afvalsoorten. Geen zorgen, geen rugpijn, maar wel besparing van CO2 uitstoot. Uw oude oven en ander afval is vaak binnen 24 uur nog opgehaald. 

De voordelen van uw oude oven laten ophalen:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Hout laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw oven op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost u geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Binnen korte tijd van uw oven en ander afval af!

U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening. Verzamel uw oven en ander afval op één plek op de begane grond en wij halen het binnen no-time bij u op. Creëer rust in uw huis én in uw hoofd!

Kosten oude oven ophalen

De kosten voor het laten ophalen van uw oude oven in combinatie met ander afval bedraagt een minimaal tarief van € 125,-. Omdat wij het afval op een hoop gooien, rijden wij niet met aparte wagens voor iedere afvalsoort. U hoeft zo geen aparte afspraken te maken of verschillende containers te huren voor iedere afvalstroom.

Wilt u dat wij uw oude oven, grofvuil, elektrische apparaten én oude meubelstukken bij u ophalen, dan hoeft u hier slechts één afspraak voor te maken. U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid m3 afval. Met de kuubcalculator kunt u al een inschatting maken van de kosten, maar op locatie bespreken wij vooraf met u de uiteindelijke prijs. Bent u het er niet mee eens? Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan én bent u ook meteen van die oude keuken, kapotte tv of defecte wasmachine af. 

Locaties

Wij breiden onze dienstverlening snel uit. Wij komen uw oude oven en overig afval al ophalen in de volgende provincies: 

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen
 • Gelderland: Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Arnhem, Apeldoorn, Beuningen, Culemborg

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken vensterU kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw oude oven laten ophalen in combinatie met ander afval.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.