Oven laten ophalen

Heeft u nog een oven staan waar u niets meer mee kan? Laat uw oude oven dan niet langer stof vangen. Wij halen hem graag voor u op! Scheelt u een ritje naar de milieustraat. Het mooie van onze dienstverlening is dat wij naast elektrische apparaten ook andere afvalstromen voor u meenemen. Heeft u nog een oude fiets, oude bank of een hoop glaswerk staan? Wij nemen het in één rit voor u mee! Zo hoeft u geen aparte afspraken te maken of diverse containers te huren voor de verschillende afvalsoorten. Geen zorgen, geen rugpijn, maar wel besparing van CO2 uitstoot. Uw oude oven en ander afval is vaak binnen 24 uur nog opgehaald. 

De voordelen van uw oude oven laten ophalen:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Hout laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw oven op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost u geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Binnen korte tijd van uw oven en ander afval af!

U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening. Verzamel uw oven en ander afval op één plek op de begane grond en wij halen het binnen no-time bij u op. Creëer rust in uw huis én in uw hoofd!

Kosten oude oven ophalen

De kosten voor het laten ophalen van uw oude oven in combinatie met ander afval bedraagt een minimaal tarief van € 99,-. Omdat wij het afval op een hoop gooien, rijden wij niet met aparte wagens voor iedere afvalsoort. U hoeft zo geen aparte afspraken te maken of verschillende containers te huren voor iedere afvalstroom.

Wilt u dat wij uw oude oven, grofvuil, elektrische apparaten én oude meubelstukken bij u ophalen, dan hoeft u hier slechts één afspraak voor te maken. U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid m3 afval. Met de kuubcalculator kunt u al een inschatting maken van de kosten, maar op locatie bespreken wij vooraf met u de uiteindelijke prijs. Bent u het er niet mee eens? Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan én bent u ook meteen van die oude keuken, kapotte tv of defecte wasmachine af. 

Locaties

Wij breiden onze dienstverlening snel uit. Wij komen uw oude oven en overig afval al ophalen in de volgende provincies: 

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen
 • Gelderland: Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Arnhem, Apeldoorn, Beuningen, Culemborg
 • Overijssel: Zwolle, Ommen en Hardenberg

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken vensterU kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw oude oven laten ophalen in combinatie met ander afval.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.