Oven laten ophalen

Heeft u nog een oven staan waar u niets meer mee kan? Laat uw oude oven dan niet langer stof vangen. Wij halen hem graag voor u op! Scheelt u een ritje naar de milieustraat.
Het mooie van onze dienstverlening is dat wij naast elektrische apparaten ook andere afvalstromen voor u meenemen. Heeft u nog een oude fiets, oude bank of een hoop glaswerk staan? Wij nemen het in één rit voor u mee! Zo hoeft u geen aparte afspraken te maken of diverse containers te huren voor de verschillende afvalsoorten. Geen zorgen, geen rugpijn, maar wel besparing van CO2 uitstoot. Uw oude oven en ander afval is vaak binnen 24 uur nog opgehaald. 

De voordelen van uw oude oven laten ophalen:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Hout laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw oven op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost u geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Binnen korte tijd van uw oven en ander afval af!

U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening. Verzamel uw oven en ander afval op één plek op de begane grond en wij halen het binnen no-time bij u op. Creëer rust in uw huis én in uw hoofd!


 • Stap 1: Plan online een ophaalafspraak op uw gewenste dag en tijdstip

 • Stap 2: U ontvangt een bevestiging van de ophaalafspraak per e-mail

 • Stap 3: Ongeveer 30 minuten vóór de afspraak wordt u gebeld met de exacte tijd

 • Stap 4: Wij bepalen ter plekke de uiteindelijke prijs

 • Stap 5: Bent u akkoord? Dan bent u een paar tellen later van uw afval af

 • Stap 6: U rekent af met uw pin of creditcard


Laat uw afval ophalen

Kosten oude oven ophalen

De kosten voor het laten ophalen van uw oude oven in combinatie met ander afval bedraagt een minimaal tarief van € 125,-. Omdat wij het afval op een hoop gooien, rijden wij niet met aparte wagens voor iedere afvalsoort. U hoeft zo geen aparte afspraken te maken of verschillende containers te huren voor iedere afvalstroom.

Wilt u dat wij uw oude oven, grofvuil, elektrische apparaten én oude meubelstukken bij u ophalen, dan hoeft u hier slechts één afspraak voor te maken. U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid m3 afval. Met de kuubcalculator kunt u al een inschatting maken van de kosten, maar op locatie bespreken wij vooraf met u de uiteindelijke prijs. Bent u het er niet mee eens? Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan én bent u ook meteen van die oude keuken, kapotte tv of defecte wasmachine af. 

Locaties

Wij breiden onze dienstverlening snel uit. Wij komen uw oude oven en overig afval al ophalen in de volgende provincies: 

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw oude oven laten ophalen in combinatie met ander afval.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 212 reviews

 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ een maand geleden
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar Jolanda Renssen ★★★★★ een week geleden
  Super !!!!! Zo handig dat je de spullen niet op straat hoef te zetten. En tof dat je zowel een mail als een telefoontje krijgt met de precieze tijd dat ze komen. Ik ben blij met een ophaal dienst zoals deze en ga die zeker vaker gebruiken … More en aanbevelen.
 • Avatar T Verboom ★★★★ 3 maanden geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Frans Wichers ★★★★★ een maand geleden
  De twee heren die de afval kwamen halen, hebben dit keurig en vlot gedaan. Ik was zeer tevreden over hun werk. Bovendien waren ze bijzonder vriendelijk.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.

Afspraak maken