Oude zonnebank laten ophalen

Nog een oude zonnebank in huis staan waar u graag van af komt? Wij halen dat zware ding met liefde voor u op! Bespaart u til- en sjouwwerk, het regelen van vervoer en een ritje naar de stort. Nog meer rommel in huis? Zet het bij elkaar en wij halen het in één rit bij u op. Hoe makkelijk is dat?! 

Uw zonnebank laten ophalen? Dit zijn de voordelen!

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Uw oude zonnebank laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw oude zonnebank op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk. Opgeruimd staat netjes. En het kost jou geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak

Afval Ophaal Dienst als private onderneming

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw oude zonnebank in combinatie met ander afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of voor de milieustraten. 

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan en wil vrijmaken!

Wat kost dat dan, een zonnebank afvoeren?

Vanaf € 99 komen wij uw oude zonnebank al ophalen. De exacte prijs van uw zonnebank afvoeren, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Combineer je diverse afvalstromen? Dat is geen probleem. Wij kijken enkel naar vrachtwagen volume en baseren daar onze prijs op. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via de chat. 

Tijdens de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag met het opruimen van uw afval. Bent u het niet eens met de prijs? Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. Toch fijn, om niet voor onverwachte kosten te staan of u gedwongen voelen om gebruik te maken van onze dienst. 

Binnen 6 stappen én 48 uur van uw rommel af

Deze 6 stappen doorloopt u als u een afspraak maakt bij de Afval Ophaal Dienst:

Wij rijden door bijna heel Nederland!

Wij komen uw oude zonnebank en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond, Roosendaal, Bergen op Zoom
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht
 • Overijssel: Zwolle, Ommen en Hardenberg
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen
 • Gelderland: Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen en Beuningen

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Mogelijk komen we ook bij u langs. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.