Vanaf
€125,-

€99,-

Afval laten ophalen Noord-Brabant

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Net een grote schoonmaak achter de rug, of nog een verhuizing voor de boeg? Laat uw rommel dan door ons ophalen. U heeft zelf nergens meer omkijken naar, maar geniet wel van een schoon en opgeruimd huis of kantoorpand. Creëer niet alleen rust in uw huis, maar ook in uw hoofd. Maak een afspraak bij de Afval Ophaal Dienst!

In 6 stappen van al uw afval af:

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak nauwelijks nog iets te regelen. Doorloop deze 6 stappen als u gebruik wil maken van de Afval Ophaal Dienst in Noord-Brabant:

Voordelen van afval laten ophalen in Noord-Brabant

Dacht u aan het huren van een container? Dan bent u voordeliger uit met de Afval Ophaal Dienst. Lees in deze blog waarom u beter kunt kiezen voor een afval ophaal service ten opzichte van een container huren. Daarnaast hebben wij de belangrijkste voordelen van onze afvalophaal service nog even voor u op een rijtje gezet: 

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto of bedrijfsauto ook niet te bevuilen of beschadigen.

U bespaart kracht en energie

U bespaart kracht en energie. Laat het gesjouw en zwaar tilwerk aan ons over.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw afval op te laten halen in uw woon- of werkomgeving in Noord-Brabant. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!

Milieuvriendelijk

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

U kunt diverse afvalstromen tegelijkertijd op laten halen

Dit hoeft u niet te sorteren of extra voor bijbetalen.

Afval laten ophalen in Brabant

Woont u in Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg en Helmond of in de buurt van deze steden? Dan komt onze Afval Ophaal Dienst gegarandeerd bij u langs. Ons team rijdt naast de grote steden ook kleine dorpen en steden af in Noord-Brabant. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw plaats er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie. Mogelijk komen we dan toch bij u langs. 

Bereken uw prijs met de kuubcalculator

Wij komen graag uw vriezergrofvuil, gasfornuisoude meubels of ander afval ophalen in Noord-Brabant. Wij komen vanaf €99,- uw oude afval ophalen. De prijs is gebaseerd op het aantal m3 afval. Maak zelf een inschatting van de prijs middels onze kuubcalculator

Ongeacht waar u woont of gevestigd bent, komen wij voor dezelfde prijs uw afval ophalen in Noord-Brabant. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied, kunt u uw gegevens invullen in ons afspraken venster

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.