Vanaf
€125,-

€99,-

Afval laten ophalen Drenthe

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

We kennen het allemaal; de jaarlijkse schoonmaak die ons het hele weekend bezig houdt. De zolder of de schuur wordt steeds voller en we weten niet meer waar we onze spullen nog moeten laten. Wat gebruikt u nog wel en wat kan er nu écht weggegooid worden? Dit is stap 1 van het proces ontspullen en ook het proces dat ons nog de meeste voldoening geeft. Stap 2 is echter de stap waar we als een berg tegenop zien; het sorteren en wegbrengen van al dat afval. Hier komt de Afval Ophaal Dienst van pas. Binnen vaak 24 uur kunt u van al uw afval af zijn, zonder te sorteren, het bevuilen van uw auto en ritjes op en neer naar de stort. Het weekend uw afval verzameld en maandag van alle spullen af. Hoe fijn is dat!

Voordelen van afval laten ophalen in Drenthe

Zorg voor rust en ruimte in uw hoofd en voorkom dat oude rommel onnodig lang op zolder blijft liggen. We hebben al enkele voordelen van onze dienst benoemd, maar we hebben nog veel meer te bieden:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

Geen auto in uw bezit? Geen probleem!

Er hoeft ook geen transport geregeld te worden.

U bespaart kracht en energie

U bespaart kracht en energie. Laat het gesjouw en zwaar tilwerk aan ons over.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw afval op te laten halen in uw woon- of werkomgeving in Drenthe. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!

Milieuvriendelijk

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

U kunt diverse afvalstromen tegelijkertijd op laten halen

Dit hoeft u niet te sorteren of extra voor bijbetalen.

Binnen 6 stappen van uw oude meubels en afval af!

Maak schoon schip met de Afval Ophaal Dienst. Wij komen maar al te graag langs in uw huis of bedrijfspand in Drenthe. Of het nu gaat om een oud bankstel en oude kantoormeubels of kapotte elektronica of grofvuil; het is bij ons eerder de vraag wat we niet ophalen

Overtuigd van de voordelen van onze dienstverlening en bent u bereid om hiervoor te betalen? Doorloop dan onderstaande 6 simpele stappen en binnen no-time is uw woning of werkomgeving heerlijk afval vrij! 

Afval laten ophalen in Assen, Emmen, Meppel en Hoogeveen

Woont u in of rondom bovenstaande steden? Dan komen wij zeker uw droger, grofvuil, oude meubels of andere afval ophalen in Drenthe. Let er wel op dat u betaalt voor onze dienst. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. Bij ons hoeft u geen afvaltypes te scheiden, wordt uw afval opgehaald wanneer het u uitkomt en hoeft u het niet buiten op straat te zetten.

De kosten

Wij komen vanaf €99,-  uw oude afval ophalen. De kosten van afval laten ophalen, zijn afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3 grofvuil. U kunt zelf al een inschatting maken van uw hoeveelheid vuil met de kuub calculator

Ongeacht waar u woont of gevestigd bent, komen wij voor dezelfde prijs uw afval ophalen in Drenthe. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u uw gegevens invullen in ons afspraken venster

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.