Vanaf
€125,-

€99,-

Vaatwasser laten ophalen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Vaatwasser vervoeren? Dat is een flinke klus, zeker als u sterke krachten of vervoer moet regelen. Geef het transport en het gesjouw uit handen en laat de Afval Ophaal Dienst uw vaatwasser ophalen. Geen zorgen, geen rugpijn, maar wel besparing van CO2 uitstoot. Uw oude vaatwasser is vaak binnen 24 uur nog opgehaald. 

Voordelen van uw vaatwasser laten ophalen

Naast meer plek in de ruimte waar u uw kapotte vaatwasser tijdelijk stalt, biedt een ophaalservice van oude vaatwassers nog meer voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto ook niet te bevuilen of beschadigen. 
 • U bespaart kracht en energie. Een vaatwasser is enorm zwaar en moet met meerdere personen getild worden. 
 • Het ophalen van uw oude vaatwasser kunt u combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, oude spullen of grofvuil. Hier hoeft u geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Een vaatwasser en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw kapotte vaatwasser op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Ophaalgebied

Wij komen uw vaatwasser en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw vaatwasser laten ophalen. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Mogelijk komen we toch bij u langs.

Binnen 24 uur van uw oude vaatwasser af

Deze 6 stappen doorloopt u als u een afspraak maakt bij de Afval Ophaal Dienst:

Kosten vaatwasser ophalen i.c.m. ander afval

Vanaf € 125 komen wij uw oude vaatwasser en ander afval al ophalen. De exacte prijs van afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Vaak krijgen we de vraag waarom we ‘prijzig’ zijn. De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten. U kunt onze dienst dus ook niet vergelijken met gemeentelijke instellingen en regelgevingen. Lees ook eens waarom wij goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een container huren

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 596 reviews

 • Avatar Hansje Ligtenberg ★★★★★ in de afgelopen week
  Hele goede service en ze houden zich keurig aan de afspraak.
 • Avatar Jon Schalk ★★★★★ in de afgelopen week
  Afval Ophaal Dienst BV heeft mij snel en professioneel geholpen. Hun service is betrouwbaar en de medewerkers zijn vriendelijk en efficiënt. Ik ben zeer tevreden en kan hen zeker aanbevelen! Zeer profi service!
 • Avatar Vitalina Ivakhnenko ★★★★★ een week geleden
 • Avatar Ria Zuurbier ★★★★★ een week geleden
  Snelle service, vlotte afhandeling, aardige mannen. Wat wil je nog meer?
  Ik ben heel tevreden.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.