Vaatwasser laten ophalen

Vaatwasser vervoeren? Dat is een flinke klus, zeker als u sterke krachten of vervoer moet regelen. Geef het transport en het gesjouw uit handen en laat de Afval Ophaal Dienst uw vaatwasser ophalen. Geen zorgen, geen rugpijn, maar wel besparing van CO2 uitstoot. Uw oude vaatwasser is vaak binnen 24 uur nog opgehaald. 

Voordelen van uw vaatwasser laten ophalen

Naast meer plek in de ruimte waar u uw kapotte vaatwasser tijdelijk stalt, biedt een ophaalservice van oude vaatwassers nog meer voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto ook niet te bevuilen of beschadigen. 
 • U bespaart kracht en energie. Een vaatwasser is enorm zwaar en moet met meerdere personen getild worden. 
 • Het ophalen van uw oude vaatwasser kunt u combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, oude spullen of grofvuil. Hier hoeft u geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Een vaatwasser en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw kapotte vaatwasser op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Ophaalgebied

Wij komen uw vaatwasser en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw vaatwasser laten ophalen. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Mogelijk komen we toch bij u langs.

Binnen 24 uur van uw oude vaatwasser af

Deze 6 stappen doorloopt u als u een afspraak maakt bij de Afval Ophaal Dienst:

Afval Ophaal Dienst prijzen

Vaak krijgen we de vraag waarom we ‘prijzig’ zijn. De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten. U kunt onze dienst dus ook niet vergelijken met gemeentelijke instellingen en regelgevingen. Lees ook eens waarom wij goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een container huren

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 189 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
  De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
 • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
  Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.