Vaatwasser laten ophalen

Vaatwasser vervoeren? Dat is een flinke klus, zeker als u sterke krachten of vervoer moet regelen. Geef het transport en het gesjouw uit handen en laat de Afval Ophaal Dienst uw vaatwasser ophalen. Geen zorgen, geen rugpijn, maar wel besparing van CO2 uitstoot. Uw oude vaatwasser is vaak binnen 24 uur nog opgehaald. 

Voordelen van uw vaatwasser laten ophalen

Naast meer plek in de ruimte waar u uw kapotte vaatwasser tijdelijk stalt, biedt een ophaalservice van oude vaatwassers nog meer voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto ook niet te bevuilen of beschadigen. 
 • U bespaart kracht en energie. Een vaatwasser is enorm zwaar en moet met meerdere personen getild worden. 
 • Het ophalen van uw oude vaatwasser kunt u combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, oude spullen of grofvuil. Hier hoeft u geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Een vaatwasser en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw kapotte vaatwasser op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Ophaalgebied

Wij komen uw vaatwasser en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw vaatwasser laten ophalen. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Mogelijk komen we toch bij u langs.

Binnen 24 uur van uw oude vaatwasser af

Deze 6 stappen doorloopt u als u een afspraak maakt bij de Afval Ophaal Dienst:

Kosten vaatwasser ophalen i.c.m. ander afval

Vanaf € 125 komen wij uw oude vaatwasser en ander afval al ophalen. De exacte prijs van afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Vaak krijgen we de vraag waarom we ‘prijzig’ zijn. De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten. U kunt onze dienst dus ook niet vergelijken met gemeentelijke instellingen en regelgevingen. Lees ook eens waarom wij goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een container huren

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.