Grofvuil Amersfoort

Wij begrijpen dat het opruimen van grofvuil een tijdrovende en lastige taak kan zijn. Daarom nemen wij graag deze zorg uit handen. Met onze professionele service wordt het opruimen van grofvuil een fluitje van een cent. U hoeft zich geen zorgen te maken over het sjouwen van zware objecten of het regelen van een aanhanger. Wij komen op het door u gekozen tijdstip langs in Amersfoort en zorgen voor een snelle en efficiënte afvoer van uw grofvuil.

Binnen 24 uur verantwoord van uw afval af

Maak ruimte in uw huis en in uw leven door uw grofvuil te laten ophalen door ons professionele team in Amersfoort. Bespaar tijd, moeite en geniet van een opgeruimde toekomst! Wij nemen dit vervelende klusje graag bij u uit handen.

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Als een betrokken dienstverlener in Amersfoort streven wij naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We recyclen zoveel mogelijk materialen en zorgen ervoor dat uw grofvuil op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Ontspan en laat ons het zware werk doen

Gedaan met het getob en gesjouw om van uw grofvuil af te geraken! Laat ons het zware werk op ons nemen terwijl u heerlijk ontspant. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers staan klaar om u een stressvrije opruiming te bezorgen. Op het afgesproken tijdstip komen ze bij u langs, laden uw grofvuil zorgvuldig in en nemen het mee voor verantwoorde verwerking. Zo kunt u zich volledig richten op andere belangrijke zaken die uw aandacht vragen. Kies voor onze unieke service en geniet van een snelle en moeiteloze afvoer van uw grofvuil. Ruimte maken was nog nooit zo eenvoudig en plezierig!

Wij dragen bij aan een beter milieu en u dus ook

Ontdek de kracht van duurzaamheid met de Afval Ophaal Dienst in Amersfoort! We zijn niet zomaar een afvaldienst; we zijn toegewijde hergebruik-champions! Geef uw waardevolle spullen een nieuw avontuur en laat ons ze een tweede leven geven. Met ons uitgebreide netwerk van partners zorgen we ervoor dat uw goederen precies op het juiste moment op de juiste plek terechtkomen.

Waar wacht u nog op? Maak nu een afspraak voor het ophalen van uw spullen en sluit u aan bij onze missie om Amersfoort nog een beetje beter te maken! Samen kunnen we een echte impact hebben op het milieu en een duurzame toekomst creëren. Geef uw spullen de kans om een verschil te maken, kies voor de unieke service van de Afval Ophaal Dienst in Amersfoort! Bel vandaag nog en maak van uw opruiming een daad van duurzaamheid!

Wat kost grofvuil en ander afval ophalen in Amersfoort?

Tijd is waardevol en opruimen kan behoorlijk wat van die waardevolle tijd opslokken. Met onze efficiënte grofvuilafvoer bespaart u kostbare tijd en moeite. Geen gesjouw of ritjes naar de stortplaats, dat regelen wij voor u. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij ook nog concurrerende tarieven, zodat u geld bespaart. Vanaf slechts €99,- komen wij al bij u langs. Geen verrassingen, geen verborgen kosten, alleen een duidelijke en transparante prijs voor de ruimte die uw grofvuil inneemt in onze vrachtwagen. Bereken zelf eenvoudig de kosten bij het maken van een online afspraak. Kies voor gemak, bespaar tijd en geld met onze unieke grofvuilafvoer service!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.