Grofvuil Roosendaal

Wij staan tot uw dienst in het bruisende hart van Roosendaal, waar rommel geen plek meer heeft! Bij de Afval Ophaal Dienst staan we klaar om uw zorgen weg te nemen en uw leefruimte te transformeren. Onze missie is simpel: maak ruimte voor het nieuwe, laat het oude achter. Of het nu gaat om meubels, elektronica of andere grote items, wij bieden de oplossing voor een moeiteloze en duurzame afvoer.

Ontdek de voordelen van onze grofvuil dienst in Roosendaal

Kies voor het ultieme gemak en de vrijheid om zonder stress van uw grofvuil af te komen met de Afval Ophaal Dienst. Onze ophaaldienst biedt niet alleen praktisch gemak, maar tilt ook uw leefruimte naar een hoger niveau.

Met eerlijke tarieven, snelle respons en duurzame afvalverwerking, transformeren wij niet alleen uw ruimte maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst. Laat ons de last van uw schouders nemen en ervaar de vrijheid van een opgeruimd huis.

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Makkelijker kunnen we het niet maken!

In slechts zes eenvoudige stappen ontdoet u zich van overtollig grofvuil, zonder gedoe of stress. Plan uw ophaalafspraak online op het moment dat het u uitkomt.

Binnen enkele uren van uw afval af!*

Geen geregel van vervoer en hulptroepen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Wij houden rekening met het milieu en regelen dit alles voor een scherp tarief

Bij de Afval Ophaal Dienst bieden we niet alleen een betaalbare oplossing voor het verwijderen van uw grofvuil, maar dragen we ook bij aan een duurzame toekomst. Onze transparante tarieven beginnen bij een voordelige prijs van €99,-, waarbij u alleen betaalt voor de daadwerkelijke hoeveelheid afval die we voor u afvoeren. Geen verrassingen, geen verborgen kosten. Bovendien streven we naar milieubewuste afvalverwerking, waarbij we samenwerken met partners die recycling hoog in het vaandel hebben staan. Kies voor betaalbaarheid én duurzaamheid  en maak een bewuste keuze voor uw portemonnee én het milieu!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 596 reviews

 • Avatar Hansje Ligtenberg ★★★★★ in de afgelopen week
  Hele goede service en ze houden zich keurig aan de afspraak.
 • Avatar Jon Schalk ★★★★★ in de afgelopen week
  Afval Ophaal Dienst BV heeft mij snel en professioneel geholpen. Hun service is betrouwbaar en de medewerkers zijn vriendelijk en efficiënt. Ik ben zeer tevreden en kan hen zeker aanbevelen! Zeer profi service!
 • Avatar Vitalina Ivakhnenko ★★★★★ een week geleden
 • Avatar Ria Zuurbier ★★★★★ een week geleden
  Snelle service, vlotte afhandeling, aardige mannen. Wat wil je nog meer?
  Ik ben heel tevreden.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.