Hoe maak ik mijn grofvuil gereed voor ophalen?

Plaats het grofvuil op een handige locatie, bijvoorbeeld aan de straatkant, op de oprit of zelfs in een aangewezen ruimte in huis. Geen zorgen over het scheiden, want dat nemen wij voor onze rekening!

Hoe kan ik betalen?

U rekent af met pin of creditcard en schakelt u onze dienstverlening zakelijk in? Dan is het ook mogelijk om per factuur te betalen.

Wat doen we met het grofvuil?

We proberen zoveel mogelijk grofvuil te hergebruiken. Zo hebben we toch een steentje bijgedragen aan het milieu. Bruikbare spullen worden aangeboden bij een van onze partners. Zo gaat bijvoorbeeld alles met een stekker naar We Cycle, matrassen naar Retour Matras etcetera. 

Wat wordt bedoeld met grofvuil?

Grofvuil is afval dat te groot is voor de vuilniszak, bijvoorbeeld kapotte matrassen, tapijt, meubels en grote stukken piepschuim. Spullen en materialen die hergebruikt kunnen worden, gaan naar recyclebedrijven. 

Hoe wordt jullie planning gemaakt?

De planning wordt door een software programma zo efficient mogelijk gemaakt. Zo voorkomen wij dat we teveel kilometers maken en te veel brandstof gebruiken. Iedere regio heeft zijn eigen postcode gebied. Oftwel de chauffeur van Amsterdam zal niet in Maastricht te vinden zijn.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kunt u achteraf middels een factuur. Vul in de boekingsmodule de juiste adresgegevens in voor het ophalen en de juiste factuurgegevens.